dimecres, 20 de novembre del 2013

Primeres Passes del Bloc!

Un cop ha estat format el grup de treball per crear aquest bloc, hem decidir entre tots el poble o la ciutat a la qual faria referència el bloc, finalment hem triat la ciutat de Girona, ja què és en aquesta ciutat on ens hem conegut i on hi estem moltes hores al dia, a més, que un dels integrants del grup és gironí.

Un cop hem tingut triada la ciutat, hem creat un correu gmail fent referència al bloc i hem inscrit el nostre bloc a blogger.

Pel que fa al disseny del bloc, hem estat bastant d'acord en triar els colors i el format que té ara, tot i què més endevant podem canviar-ho de manera que ens agradi l'estètica més que ara.

Un cop dissenyat el bloc, hem creat les diferents pestanyes que tindrà, que són: la pàgina principal (on esciurem el diari), com és, de què vivim,com ha canviat, els objectius del bloc, els futurs possibles i, per últim, les activitats didàctiques. I hem fet que sigui un bloc públic, és a dir, que qualsevol pugui posar-hi comentaris i ajudar-nos a millorar-lo.

Un cop ficat tot en ordre, ens hem presentat en l'apartat d'objectius del bloc, i hem redactat els objectius que ens hem proposat per aquest bloc.

I fins aquí, la primera part del diari de la creació del bloc.

A reveure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada