dijous, 21 de novembre del 2013

Completant els buits!

Seguim avançant en l'edició del bloc.

Un cop està fet el bloc al nostre gust, hem seguit treballan-hi, aquesta vegada en les diverses pestanyes: de com és, de què vivim i en la de com ha canviat.

En la pestanya de com és hi trobareu el croquis de la ciutat.
En la de què vivim, hi ha una breu explicació del substent de la ciutat de Girona actualment.
I per últim, en l'apartat con ha canviat hem penjat un video explicatiu de l'evolució que ha patit Girona des dels temps dels avis fins avui dia.

I ara, esperem la avaluació dels companys per seguir treballant i millorant.

A reveure!

1 comentari:

  1. Des de la Vila de Gràcia us volem felicitar pel vostre vídeo, ens ha agradat molt que us hàgiu gravat a diversos racons de Girona així fent-lo més distret i situant-nos a la ciutat. A part s'entén molt bé!
    Per altra banda creiem que l'apartat de "de què vivim" us l'hauríeu de tornar a mirar, ja que hi ha algun problema de redacció i estructuració que fa difícil la seva comprensió, a part d'un parell de faltes. Us recomanem que especifiqueu una mica més sobre de què viu la gent de Girona, pot ser us podria ajudar una gràfica perquè tot quedi més clar i concretar sobre quina quantitat de gent treballa i quina quantitat està a l'atur, per exemple.
    Respecte a l'apartat de "com és" el plànol està ben fet i ben escollida la part a representar, però creiem que seria més correcte que el subtítol de "croquis del centre de Girona" el canviessiu per "plànol a vista d'ocell a mà alçada del centre de Girona".

    Felicitats per la vostra feina i sort!

    Anna Colomer, Paula Daniel i Clàudia Padrós.

    ResponElimina