dilluns, 9 de desembre del 2013

Proposant Activitats!

Ja arribem al final de l'aventura del bloc.

Aquesta vegada, a l'apartat "Activitats Didàctiques", hem volgut fer una proposta didàctica sobre la ciutat de Girona, proposant un seguit d'activitats perquè els alumnes entenguin i comprenguin, i també, se'n adonin, de com ha canviat la ciutat en diversos àmbits i intentin trobar les possibles raons d'aquests canvis.

A reveure!

2 comentaris:

  1. Anònim1/18/2014

    L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Anònim1/23/2014

    Hola nois! Nosaltres som la Lídia Pérez, la Núria Parnau i la Rut Adroher i hem estat les encarregades d’observar el vostre bloc per avaluar-lo. Per aquest motiu ara us comentarem el que ens ha semblat la feina que heu fet en la realització del bloc.
    Primer de tot, fent referència al disseny del bloc, creiem que està molt bé perquè les imatge que hi apareixen i l’eslògan permeten identificar i situar-se a la ciutat. Però trobem que les lletres verdes “fan mal als ulls”.
    Seguidament també us volíem comentar que hem trobat una sèrie d’errors ortogràfics, per falta de revisió, us deixeu lletres a les paraules.
    Pel que fa a la pestanya “Com és?”, creiem que està correcte, ja que hi heu inclòs el croquis de la ciutat i la informació que hi consta també està bé (on es troba, els barris, els rius que la travessen...).
    Fent referència a la pestanya “De què vivim?”, us volíem comentar que hem trobat molt escassa la informació i pensem que hi faltarien imatges i taules de dades on es representés la informació exposada.
    La pestanya “Com ha canviat?”, és correcta perquè hi consta el vídeo explicatiu dels canvis soferts a la ciutat de Girona, tot i que creiem que estaria bé que hi hagués un breu resum del vídeo.
    De la pestanya “Futurs possibles” no us en podem dir res, perquè no hi consta cap tipus d’informació.
    Per acabar fent referència a les Activitats didàctiques, us hem de dir que us falta posar l’enllaç per poder imprimir el quadern de l’alumne i el del mestre.
    Per tant, la nota que us posem és un 6,5, perquè s’haurien de millorar els aspectes explicats anteriorment.
    Fins aviat!

    ResponElimina