diumenge, 19 de gener del 2014

Preparats per la Coavaluació!

Després d'uns útlims retocs d'última hora, podem dir que el nostre bloc ha arribat al final del seu procés de construcció, dit d'una altre manera, el bloc està acabat!

Ara només ens queda rebre les avaluacions dels nostres companys i companys, i avaluar nosaltres un altres blocs dels companys i les companys.

Moltes gràcies!

I a reveure!

1 comentari:

  1. Bones nois! Nosaltres som l'Alba Bleisa, la Cristina del Río, la Paula Noguerol i la Carla Costa
    Començarem a avaluar el vostre blog pels aspectes formals. Volem dir que és un blog que ens ha agradat, pensem que és bastant atractiu i que la combinació de colors, lletra i fons està força bé. La fotografia de Girona està molt ben triada, ja que es veu la zona més atractiva de Girona. També, podem veure que hi ha tots els apartats demanats pel professor menys un, que us falta l'apartat de la Rúbrica. Estan ben distribuïts, de manera que es fa fàcil i còmode de llegir i entendre tot el que heu posat. Pel que fa a la ortografia també veiem que la redacció és correcta i que parleu amb frases curtes, senzilles i clares. Per tant, aquest aspecte el valoraríem com a bé.
    Pel que fa a la informació que heu utilitzat, torbem que és interessant i està ben explicada, però haureu de posar la bibliografia d’on ho heu extret. Veiem que a l’apartat de futurs possibles us manca la informació que seria adient que la poséssiu. D’aquest apartat us posaríem un regular, ja que us manca informació.
    Les activitats que heu dit a terme, en general en general ens han semblat poc treballades, podrien ser més complertes. També hi manca el quadern de l’alumne i el professor. D’aquest apartat us posem un regular.
    Pel que fa a l’apartat de diari hem vist que heu dut a terme tot el que es demanava i amb freqüència. Es veu que heu treballat molt bé amb el grup. D’aquest apartat us posem un molt bé.
    L’apartat d’actituds creiem que heu mantingut una bona actitud amb el que es demanava, però no heu fet més entrades voluntàries, i us manca una entrada. Per altra banda, veiem que heu tingut en compte les valoracions dels altres companys. D’aquest apartat us posem un regular.
    Finalment, l’apartat global trobem que hauria de ser una eina més educativa ja que us falten alguns apartats i les activitats són pobres. D’aquest apartat us posem un regular.
    La nota que creiem que us mereixeu és un 7!
    Esperem que la nostra avaluació us hagi anat bé per a millorar aspectes! Bona feina companys!

    Paula, Alba, Cristina i Carla

    ResponElimina