dijous, 30 de gener del 2014

Autoavaluació del Bloc!

Per realitzar les diferents avaluacions dels blocs dels companys i, per últim, per avaluar-nos a nosaltres, hem utilitzat la següent rúbrica d'avaluació (cliqueu sobre la imatge per veure-la més gran):



Rúbrica d'Avaluació



Basant-nos en aquesta rúbrica, la nostra avaluació seria la següent:

Per començar, pensem que pels aspectes formals hem utilitzat un llenguatge clar i entenedor. Hi ha bona visibilitat, els links són funcionals i utilitzem alguns recursos visuals.

Els continguts tot i que són les dades actualitzades i citem les fonts, crec que hauríem d'haver fet més ènfasi en alguns apartats com per exemple en el "de què vivim". Per altra banda, els textos no estan copiats i ens adequem fidelment als temes.

Pel que fa al sentit estètic, penso que els continguts es poden trobar amb un cop d'ull i la portada crida bastant l'atenció i invita a que la gent continui visitant el bloc. A més a més hi ha un bon ordre en els continguts. Per altra banda, penso també que el color que hem escollit per les lletres, en verd, no és el més adient.

Les activitats són aplicables i adequades, estan relacionades amb el contingut mostrat i penso que s'adequen a l'edat dels nens pels quals van dirigides. A més a més aquestes activitats fan que els nens reflexionin. Tot i que no hem seguit al peu de la lletra com s'havien de fer.

Per acabar, pel que fa a les actituds globals i anàlisi global s'han aportat pràcticament totes les coses que s'havien de fer. Hem fet el diari al dia i hem posat el que tocava i amb seqüenciació. Per altra banda no hem posat els problemes i les solucions que se'ns han plantejat a l'hora de fer el bloc.

Creiem que la nota que ens mereixem seria un 7.

A reveure!

P.D.: Una avaluació del bloc està feta en la part d'activitats didàctiques, no en el diari, les altres es troben en diferents comentaris del diari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada